Afbeelding

vacatures logo

Algemeen

Deze week is er weer een divers aanbod van bij het Vrijwilligerspunt. Heb je interesse in één van deze functies of ben je nieuwsgierig naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je bent ook van harte welkom tijdens onze spreekuren, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Wandelmaatjes en begeleider muzikale middag Pronsweide
Stichting Marga Klompé zoekt voor locatie De Pronsweide wandelmaatjes voor de wandelclub. Elke woensdagochtend gaan vrijwilligers samen met bewoners die in een rolstoel zitten in groepsverband wandelen. Het is belangrijk dat de vrijwilliger zelf goed ter been is en sociaal is.
Daarnaast zoekt De Pronsweide ook vrijwilligers voor de muziekmiddag. Op woensdagmiddagen wordt er voor bewoners een Muzikale Hits van Toen-middag gehouden. Als vrijwilliger begeleidt je de bewoners tijdens deze gezellige, muzikale middag. Het is belangrijk dat je als vrijwilliger sociaal en goed ter been bent en affiniteit met muziek hebt.

Websitebeheerder Monumentenbelangen
Stichting Monumentenbelangen Winterswijk stimuleert het behoud en herstel van monumenten in Winterswijk. Ook organiseert het jaarlijks de Open Monumentendag. Monumentenbelangen zoekt een vrijwilliger die de website van de stichting kan onderhouden. De werktijden zijn flexibel. De vrijwilliger moet uiteraard computerkennis hebben en interesse in het werk van de stichting.

Grafisch vormgever FC Trias
Voetbalvereniging FC Trias zoekt ter ondersteuning van de PR-commissie een vrijwilliger die helpt met de opmaak van publicaties, flyers en posters. Ben je creatief en heb je kennis van DTP (Desk Top Publishing), dan verwelkomt FC Trias je graag binnen het team.

Gastheer/gastvrouw en opbouwers KunstOer
Van 8 tot en met 10 juni is tijdens het Pinksterweekend weer KunstOer, waarbij op verschillende erfgoedlocaties in Winterswijk beeldende kunst wordt getoond. De stichting zoekt nog gastvrouwen en –heren die bezoekers welkom willen heten op de verschillende locaties. Je kunt je voor één of meerdere dagdelen opgeven. Tevens komt de stichting graag in contact met mensen die willen helpen met de op- en afbouw.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant