Het hoogseizoen op de recreatieplassen gaat van start op 1 mei. Foto: PR
Het hoogseizoen op de recreatieplassen gaat van start op 1 mei. Foto: PR

Start van het hoogseizoen op recreatieplassen

Algemeen

REGIO - Met het mooie paasweekend nog vers in het geheugen ging op woensdag 1 mei het hoogseizoen officieel van start op de Leisurelands recreatiegebieden Hilgelo, Stroombroek, Slingeplas en Hambroekplas. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober.

Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een wandeling maken, fietsen, kanovaren, waterfietsen of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan verschillende publieksevenementen op het programma. Op 5 mei vindt het Bevrijdingsconcert Winterswijk plaats op 't Hilgelo. Ook vinden er diverse sportevenementen plaats, zoals de Triatlon Aalten op Slingeplas op 23 juni en de Triatlon Stroombroek op 25 augustus. De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter. Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. De voorverkoopactie loopt tot 1 mei aanstaande. De parkeerpas kost dan 39,50 euro via de website: www.leisurelands.nl.

Geen honden
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands, met uitzondering van de hondenwandelroute op Stroombroek. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.


http://www.leisurelands.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant