Dansers Penta Dance Department. PR Penta Winterswijk
Dansers Penta Dance Department. PR Penta Winterswijk (Foto: PR Penta Winterswijk)

Prijzen voor Penta Dance Department op NK

WINTERSWIJK - Afgelopen weekend vond het NK plaats van United Dance Organisation. Namens de dansafdeling van Penta Winterswijk, Penta Dance Department mochten hier verschillende teams aan deelnemen. Zaterdag is het Vanilla Funk gelukt om een mooie vierde plek te behalen.

De dag erna was het de beurt aan Not Your Average en The Glitch. Not Your Average werd negende en The Glitch haalde het podium met de tweede plaats. In de categorie solo heeft Kaylee Wheeler, die pas voor de derde keer meedeed in deze categorie, een mooie vijfde plek behaald, Manou te Voortwis werd achtste en Fleur Swienink haalde het podium met een derde plek. In de categorie duo hebben Fleur en Manou samen de tweede plek behaald. Alle teams, solo’s en duo zijn door naar het EK dat op 11 en 12 mei plaatsvindt in Veldhoven.
Ook zijn teams Vanilla Fresh, Epic East en The Future afgelopen zondag afgereisd naar Hoofddorp waar voor hen de laatste voorronde plaats vond van het Shell We Dance Event. Epic East viste net naasthet podium en behaalde een vierde plaats. Ook The Future mocht helaas geen beker mee naar huis nemen. Maar Vanilla Fresh is het gelukt is om met maar liefst 17 tegenstanders een super tweede plek te behalen. Zij hebben zich ook nu verzekerd van een plek in de finale op 26 mei in Wageningen

Meer berichten