Jan Broeze won de rubriek tweespan paarden klasse L.Foto: Gerben Olthof
Jan Broeze won de rubriek tweespan paarden klasse L.Foto: Gerben Olthof

Broeze, Broeze, Höfkes, Aarnink en Beskers winnen op SWM Winterswijk

Algemeen

WINTERSWIJK - In zes van de zeventien rubrieken op SWM Winterswijk, de menwedstrijd in ’t Rommelgebergte afgelopen weekend, kwam een Winterswijker als winnaar uit de bus. Margot Broeze, haar vader Jan Broeze, Theo Höfkes, Liza Aarnink en Gerrit Beskers pakten de eindzege. Theo Höfkes werd bovendien de winnaar van de afsluitende barrage.

Bovendien werden Niels Oonk en Wilhelm Aarnink respectievelijk derde en vierde in de grootste rubriek; de dertien deelnemers tellende tweespan ponyrubriek klasse M. In de rubriek tweespan pony’s klasse L was Margot Broeze in alle drie onderdelen de baas en pakte de eindzege. Jan Broeze werd winnaar bij de tweespannen paard klasse L.
Theo Höfkes begon goed in de rubriek tweespannen paard klasse M met een zege in de dressuur. In de vaardigheid liet hij echter vier ballen rollen en zakte terug naar de derde plek. In de Marathon op zondag maakte hij het allemaal weer goed door het onderdeel dik te winnen. Het leverde hem de eindzege op. Liza Aarnink won alle drie onderdelen in de impulsrubriek (hobbyklasse) pony’s. Ze mende een razendsnelle marathon en pakte de eindzege met overmacht. Gerrit Beskers wist de impulsrubriek paarden op zijn naam te zetten.Link naar alle uitslagen staan op www.hoefnet.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant