(Advertorial) IL Caffè Na 21 jaar terug bij af

Op 3 Augustus 1998 namen wij, nadat we de bakkerij in Arnhem hadden verkocht  iL Caffè op de Markt 48 in Winterswijk over van Martin Stoop 

In de loop der jaren hebben wij  een grote vaste klantenkring opgebouwd met zo wel Nederlandse als wel de Duitse gasten. Met vele van hen hebben we door de jaren heen  lief en leed gedeeld en is er een             vertrouwensband ontstaan waardoor er  van beide kanten persoonlijke aandacht en een luisterend oor was en is. Ook ontstonden er koffie vriendschappen van  klanten die elkaar vaker troffen en daardoor samen koffie dronken, sommigen dagelijks al vele jaren,en op de zaterdagochtenden is er de mannenpraatgroep die onder het genot van koffie de week doorneemt of bij elkaar steun zoekt.

Wat ook bijzonder is zijn de jaarlijks terugkerende vakantiegangers die toch weer even hun gezicht laten zien en komen bijpraten.  De eerste jaren hebben wij de zaak samen gedreven, en later toen het te druk werd, werden we geholpen door  meisjes op wie we altijd een beroep konden doen, zelfs als ze al niet meer bij ons in dienst waren. Ook mede door hun enorme inzet is iL Caffè geworden dat wat het nu is.

 Door mijn achtergrond als banketbakker heb ik in al die jaren vele soorten gebak gemaakt waarmee we ons onderscheiden van onze collega's in de horeca. Met het jaarlijkse volksfeest pakten we altijd groots uit met ons assortiment zodat het altijd dringen is om bij ons een plaats te krijgen. Onze apfelstrudel is een begrip geworden, lekker met vanille-ijs en echte slagroom. Ook de vele soorten Cappuccino´s en de seizoens- koffie vinden gretig aftrek.

Nu ruim 21 jaar later is voor ons de tijd aangebroken om op zoek te gaan naar een opvolger. En die was snel gevonden: Martin Stoop wilde heel graag samen met zijn partner Dinant Aarnink onze zaak voortzetten en zo zijn we weer terug bij waar dat 21 jaar geleden begon.

Wij willen al onze klanten heel hartelijk danken voor al die jaren dat U bij ons op de koffie kwam. Dit hebben wij zeer gewaardeerd,tevens wensen wij   Martin en Dinant heel veel succes met il Caffè en hopen dat zij net zoveel plezier aan U als gasten zullen beleven zoals wij dat 21 jaar hebben gedaan.

Grada en Martin Berendsen.

           

           

           

Meer berichten