Golftoernooi voor Avanti

Algemeen

WINTERSWIJK - De sponsorcommissie van hockeyclub Avanti houdt ook dit jaar het Avanti Summer-golftoernooi. Op vrijdag 21 juni van 12.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom.

Het Avanti Summer-golftoernooi wordt voor de elfde keer gehouden. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de club. Op een informele manier lopen de deelnemers 18-holes op de Winterswijkse Golf & Country Club 'de Voortwisch'. Na inspanning is het tijd voor ontspanning en staat er een borrel en eten voor de golfers klaar. Dit jaar is het ook mogelijk om 9 holes te lopen. Deze golfers starten vanaf ongeveer 15.00 uur.
Iedereen die zijn GVB heeft, kan zich opgeven. Jong of oud, lage of hoge handicap. Gezelligheid staat voorop. Aanmelden kan tot 1 juni via e-mail: sponsorcommissie@wmhc-avanti.nl. Geef de namen van de deelnemers door en of ze 9 of 18 holes lopen.

Ontvangst om 12.00 uur met koffie/thee en krentenwegge en indeling flights. Daarna gaan de deelnemers de baan in. Vanaf ongeveer 18.00 tot 21.00 uur gaan de deelnemers borrelen en eten. Kosten bedragen 50 euro per persoon (ongeacht het aantal holes). De inschrijfgeld is inclusief het eten, de drank is voor eigen rekening.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant