Iedere week Kidsclub bij 't Kreil. Foto: PR
Iedere week Kidsclub bij 't Kreil. Foto: PR

Iedere week Kidsclub bij 't Kreil

Algemeen

WINTERSWIJK - Vanaf woensdag 10 april opent de kidsclub van t Kreil iedere week tussen 15.00 uur en 17.00 uur haar deuren voor alle kinderen tussen de 4 en 9 jaar uit Winterswijk.

Om de week wordt er door Laryssa, Lucie. Leonie en Liesie een activiteit verzorgd. Dat kan zijn knutselen, bakken, of gezamenlijk koken. De andere week is er een inloop waarbij de kinderen onder begeleiding buiten kunnen spelen of bij slecht weer binnen. Voor de tweewekelijkse activiteit moeten de kinderen wel aangemeld worden in verband met de inkoop van materiaal. Aanmelden kan onder het Facebookbericht van die week. Om dit niet te missen is eenmalig de Facebookpagina van 't Kreil leuk vinden genoeg. Voor de inloop is dat vooraf niet nodig maar kan het op de dag zelf in de speeltuin.
De kosten zijn per middag zijn 1 euro. Ook kan er een 10-strippenkaart gekocht worden voor 7,50 euro. Dit is dan inclusief drinken en een gezonde traktatie.
Ook zal er voor de ouders die samen met hun kinderen tijdens deze middag de speeltuin bezoeken de mogelijkheid zijn een kop koffie/thee, en ranja tegen een kleine vergoeding te verkrijgen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant