Whisky proeverij en benefietavond voor Roparun

WINTERSWIJK - Roparun team 100%RunningWinterswijk heeft in samenwerking met Lunchroom Effe Anders en PB&G slijterij een whiskyproeverij samengesteld. De opbrengst is uiteraard bestemd voor de Roparun. De proeverij is op donderdag 4 april vanaf 20 uur bij Effe Anders aan de Meddosestraat 3.

Verschillende soorten whisky komen voorbij met daarbij uiteraard de nodige uitleg. Daarbij worden hapjes geserveerd. Ook is er een meet & greet met het Winterswijkse Roparun team en informatie over de doelen van de Roparun.

De Roparun is een estafetteloop van ruim 500 km waarbij atleten in teamverband met het leveren van een sportieve prestatie geld inzamelen voor mensen met kanker. In het Pinksterweekend gaat het Winterswijkse team voor de vierde keer meedoen en het team zamelt geld in voor onder andere Hospicegroep De Lelie, De Hof van Kairos en projecten met het SKB ten behoeve van mensen met kanker.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze benefietavond. Deelname kost 35 euro per persoon ter plaatse contant te betalen). Opgave bij Honza Valenta: valentajan@hotmail.com of app naar: 06-36296389.

Meer berichten