Werk van de jongste deelnemer. Foto: PR
Werk van de jongste deelnemer. Foto: PR (Foto: )

Expositie Schildersgroep bij de WUh

WINTERSWIJK - Bij de WUh aan de Torenstraat zijn wekelijks allerlei activiteiten. Zo is er onder meer een fietsgroep, een handwerk-, en fotografiegroep. Op vrijdagochtend komt er om de week een interculturele vrouwengroep samen. Gezellig met anderen actief zijn staat bij deze activiteiten voorop. Deelname is gratis, er wordt alleen voor koffie/thee een kleine bijdrage gevraagd. Elke maandagmiddag komt er bij de WUh een groep met elkaar schilderen. Zij brengen zelf hun materialen mee en gaan aan de slag. Samen schilderen is niet alleen heel gezellig, maar de deelnemers steken ook wat van elkaar op.

Inmiddels komt de groep al een hele tijd bij elkaar en zijn er al veel mooie kunstwerken gemaakt. Om ook aan anderen de kunstwerken te laten zien, houdt een aantal leden van de schildersgroep nu een expositie in de WUh. Iedereen is van harte welkom om de kunstwerken te komen bekijken. De schilderijen zijn zeer divers en met verschillende materialen vervaardigd.
Wie nieuwsgierig is hoe het er aan toe gaat in de schildersgroep is van harte welkom om op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur te komen kijken. Dan is de schildersgroep aan het werk. De schildersgroep op maandag werkt zelfstandig, zij volgen dus geen les. Maar omdat veel mensen niet goed weten hoe ze moeten schilderen, wordt er medio mei/juni gestart met een basiscursus acrylschilderen. Deze cursus zal bestaan uit vijf lessen en wordt op vrijdagmiddag gegeven.
Wie de werken wil komen bekijken is welkom bij de WUh aan de Torenstraat 9. De deuren zijn open van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Meer berichten