Spring en Swingdisco onder leiding van Music4U. PR Penta Winterswijk
Spring en Swingdisco onder leiding van Music4U. PR Penta Winterswijk (Foto: PR Penta Winterswijk)

Spring en Swingdisco Penta

WINTERSWIJK - Op zaterdag 20 april houdt Penta Winterswijk een Spring en Swingdisco voor jongens en meisjes uit groep 1 tot en met 12+. Onder begeleiding van de Jeugdcommissie van Penta Winterswijk kunnen de kinderen samen met al hun vrienden en vriendinnen een avond springen, dansen en gymmen in de Sport- en turnhal van Winterswijk.

Springen op de grote en lange trampolinebaan, springen op verschillende springtoestellen en airtumblingbaan. Balanceren over de balk en zwaaien aan de brug. Het is allemaal mogelijk tijdens deze avond.

Om grote leeftijdsverschillen te voorkomen is ervoor gekozen om te werken in verschillende groepen. Basisschool groep 1 en 2 zijn welkom van 16.00 tot 17.00 uur. Basisschool groep 3 en 4 kunnen terecht van 17.30 tot 18.45 uur. Basisschool groep 5 en 6 kunnen terecht van 19.00 tot 20.15 uur en de groep 7 en 12+ is welkom van 20.30 tot 22.00 uur.

De kosten voor deze activiteit bedragen voor niet-Penta Winterswijk leden:2 euro. Leden van Penta Winterswijk: betalen 1 euro. Dit is inclusief drinken en wat lekkers. Dit bedrag kan contant worden betaald bij aanvang van de activiteit.

Opgeven kan alleen via het opgaveformulier. Deze is terug te vinden op de social media kanalen van Penta Winterswijk en via www.pentawinterswijk.nl onder het kopje: 'nieuws'. Opgeven is mogelijk tot en met maandag 15 april. Na deze datum is opgeven niet meer mogelijk.

Meer informatie is te verkrijgen via: jeugdcommissie@pentawinterswijk.nl.

Meer berichten