Theatervoorstelling 'Het einde van het Leven'. Foto: Charles Keijser Fotografie
Theatervoorstelling 'Het einde van het Leven'. Foto: Charles Keijser Fotografie Charles Keijser Fotografie

Theatervoorstelling 'Het einde van het Leven'

Algemeen

WINTERSWIJK - Op woensdagavond 10 april, aanvang 20.30 uur, speelt Stichting 't Zwerk in de theaterzaal van Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 een voorstelling over voltooid leven.

De voorstelling gaat over mensen die naar wegen zoeken hun leven en levenseinde te realiseren, vaak opboksend tegen onbegrip van familie en samenleving. De voorstelling toont mensen op hun kwetsbaarst en vertelt wat zij een voltooid leven vinden. Met verhalen over je eenzaam en overbodig voelen, over onmacht en verzet en waardig willen sterven. Persoonlijke verhalen worden afgewisseld met hartstochtelijk gezongen klassieke popsongs en scènes vol mededogen en ironie.
'Het einde van het Leven' is een productie van stichting 't Zwerk in samenwerking met de Theaterbroedplaats van de Gruitpoort in Doetinchem. Samen ontwikkelen zij projecten die een maatschappelijke noodzaak en relevantie hebben. De voorstelling wordt geregisseerd door theatermaker Jos Spijkers. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via theater De Storm Winterswijk: www.theaterdestorm.nl


www.heteindevanhetleven.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant