Blije spelers na de winst op Blauw-Wit. Foto: Raimon Bollen
Blije spelers na de winst op Blauw-Wit. Foto: Raimon Bollen (Foto: Raimon Bollen)

HCW Heren 1 houdt tweede plaats vast

WINTERSWIJK - De handbalheren van HCW zijn er zondagmiddag in Ruurlo in geslaagd hun tweede plaats in de competitie vast te houden, dankzij een 15-24 overwinning op Blauw-Wit 2.

In de beginfase duurde het even voor het gaatje werd gevonden in de verdediging van de Ruurlose tegenstander maar toen scoorde Rutger ter Braak van HCW het derde doelpunt van zijn handballoopbaan, en voor het eerst vanaf zijn eigen positie op de rechterflank. Hierna wisselden de doelpunten elkaar af, waaronder een mooi lobje van Tobie Spellbrink en mooi samenspel tussen de opbouwers en Rudolf Schreuder op de cirkel. De teams hielden gelijke tred totdat de ruststand van 8-11 werd bereikt in het voordeel van HCW.
Na de rust werden de gaatjes groter. De verdediging van HCW stond als een huis met daarachter de altijd solide doelman Rudy Zemann die weer een groot aantal doelpogingen onschadelijk wist te maken. Het verschil liep daardoor op en uiteindelijk werd de eindstand bereikt van 15-24. HCW houdt daarmee de tweede plaats in de competitie vast achter het ongenaakbare HV Langeveen.
Volgende week wacht het thuisduel tegen Cabezota.

Overige uitslagen:
UGHV E1 – HCW E2-Jeugd 6-8; Groessen/Loo E2 – HCW E1-Jeugd 8-7; HV Havana D1 – HCW D1-Jeugd 7-17; AHV Achilles HC2 – HCW C-Jongens 16-27; UGHV DC1 – HCW C-Meisjes 10-15; Minerva HB1 – HCW B-Jongens 30-19; UGHV DS2 – HCW Dames 2 18-13. Wedstrijdverslagen op de website.

www.hcw.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten