Koos Prins bedankt oud-wethouder Ilse Saris voor de samenwerking. Foto: Lydia ter Welle
Koos Prins bedankt oud-wethouder Ilse Saris voor de samenwerking. Foto: Lydia ter Welle

Ilse Saris in de bloemen gezet door Marktvereniging

Algemeen

WINTERSWIJK - De Marktvereniging Winterswijk heeft zaterdagmorgen oud-wethouder Ilse Saris in de bloemetjes gezet en een attentie overhandigd. De ondernemers van de Winterswijkse warenmarkt bedankten Saris daarmee voor de fijne samenwerking gedurende de tijd - bijna negen jaar - dat zij marktzaken in haar portefeuille had.

Door Lydia ter Welle

Net als op meer plekken in de Winterswijkse samenleving was ook bij de delegatie van de Marktvereniging duidelijk blijken verontwaardigd te zijn over de wijze waarop Saris aan de kant is gezet. "Wij vinden dat een slechte zaak. Het CDA was de grootste partij, de grootste winnaar bij de laatste verkiezingen. Mede dankzij de waardering van Winterswijk voor de kwaliteiten van Ilse Saris. Een uitstekend bestuurder die ook nog eens over een enorm groot netwerk beschikt. Daardoor heeft zij veel kunnen bereiken voor Winterswijk, zowel in Arnhem als in Den Haag", zo werd dat verwoord. "We hebben altijd met veel genoegen met je samengewerkt. Daarvoor willen wij je bedanken", zo sprak voorzitter Koos Prins, waarna hij haar een boeket bloemen en een enveloppe met inhoud overhandigde.

Ilse Saris was blij met de zo nadrukkelijk uitgesproken waardering. "Ik heb de samenwerking ook altijd erg op prijs gesteld. Jullie zijn hardwerkende ondernemers, recht door zee en open en eerlijk. Daarvoor heb ik - na het laatst half jaar - nóg meer waardering gekregen. Het was echt een feest om met jullie te werken. Ik spreek de hoop uit dat het jullie goed mag gaan. En dat iedereen in Winterswijk zich goed realiseert hoe belangrijk die geweldige warenmarkt voor het centrum is. Het zou goed zijn als alle neuzen de zelfde kant op gaan staan, en dat alle partijen, dus ook de politiek én de ABH-City met alle ondernemers, dat beseffen en de warenmarkt koesteren", aldus Ilse Saris. Daarmee waren de vertegenwoordigers van Marktvereniging het van harte eens.

Onder het genot van koffie en thee met appeltaart werd nog even gezellig nagepraat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant