De verjaardag van Piet wordt over een paar weken gevierd. Foto: PR Villa Mondriaan
De verjaardag van Piet wordt over een paar weken gevierd. Foto: PR Villa Mondriaan

Kinderatelier op koopzondag: maak je eigen slinger

Algemeen

WINTERSWIJK - Iedere koopzondag opent het Kinderatelier helemaal bovenin museum Villa Mondriaan aan de Zonnebrink 4 haar deuren. Op zondag 24 februari worden alle kinderen tussen 11.00 en 13.00 uur weer uitgenodigd om mee te doen.Dit keer kunnen de deelnemers een slinger maken.

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is Piet! Nog maar een paar weken en dan viert Villa Mondriaan groots de 147ste verjaardag van de beroemde kunstenaar Mondriaan. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Om de Villa er zo feestelijk mogelijk te laten uitzien zijn slingers en ballonnen onmisbaar. Niets is zo leuk als die zelf gemaakt zijn in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Kom zondag meehelpen met slingers maken.

Zoals altijd krijgen kinderen gratis toegang tot het museum en het atelier. Terwijl de kinderen zich vermaken in het atelier, kunnen de volwassenen voor het gereduceerde tarief van 7 euro het museum bezoeken. De audiotour en een kop koffie of thee zijn daarbij inbegrepen.


www.villamondriaan.nl
0543 51 54 00

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant