Lezing over borstgezondheid bij Eva Ondermode

WINTERSWIJK - Op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, houdt Francine van Broekhoven van de Groene Zuster (organisatie voor preventief borstonderzoek) een lezing over 'borstgezondheid' in de winkel van Eva Ondermode aan de Meddosestraat 25 in Winterswijk. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur en de lezing begint om 19.30 uur. De lezing duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden. Kosten bedragen 5 euro. Men krijgt koffie of thee met wat lekkers en na afloop een goodybag.

Borstgezondheid, wat houdt het in, wat kun je doen en vooral wanneer begin je hiermee? Francine heeft veel kennis van borstimplantaten, thermografie en borstweefseltherapie. Ze heeft over dit onderwerp ook een boek geschreven, 'Borstgezondheid en thermografie'. Tijdens de lezing zal ze uitleggen wat thermografie is, wat het verschil is met mammografieonderzoeken en wat we zoal zelf kunnen doen in het kader van borstgezondheid.

Het is haar overtuiging dat we met betrekking tot borstkanker 'van angst naar kennis en preventie moeten gaan' en dat zo het borstkankercijfer omlaag kan gaan.

Aanmelden kan via info@degroenezuster.nl of info@evaondermode.nl. Telefonische aanmelden kan bij Eva Ondermode, 06-48824439.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten