Medisch Centrum Best in de Storm. Foto: Pieter Ketelaars
Medisch Centrum Best in de Storm. Foto: Pieter Ketelaars

Medisch Centrum Best: aanstekelijke klucht vol gezonde grappen

Algemeen

WINTERSWIJK - Pak je ponskaart er vast bij, want een bezoek aan het ziekenhuis is nog nooit zo leuk geweest. Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van 'In de Vlaamsche Pot' dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht 'Medisch Centrum Best' is een knipoog naar de immens populaire ziekenhuisserie uit de jaren '90, 'Medisch Centrum West'. Op vrijdag 8 maart om 20.15 uur is de klucht te zien in Theater de Storm in Winterswijk.

Rollen in 'Medisch Centrum Best' worden vertolkt door Arijan 'Adje' van Bavel, Marloes van den Heuvel, Onno Innemee en Sabine Beens. Een flinke uitdaging, want de vier acteurs vertolken gezamenlijk vijftien rollen. Naast acteur is Van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. "Met 'Medisch Centrum West' als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk", aldus een enthousiaste Arijan. "Maar wie een vervolg op de serie verwacht, komt van een koude kermis thuis. Wij hebben er een heerlijk 'kluchtig' sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot het gekste streekziekenhuis van Nederland!" De regie van 'Medisch Centrum Best' ligt in handen van Paul van Ewijk.
Een ziekenhuisbezoek wordt nooit meer hetzelfde… Maak bij de opnamebalie kennis met de strenge hoofdzuster die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten. Maar 'gelukkig' is er nog de slungelige stagiair om de afdeling draaiende te houden. Het ziekenhuis lijkt last te hebben van de wet van Murphy. Alles wat fout kan gaan, gaat mis. Wat doet trouwens die dokter elke keer op de gang? En wie ligt er toch op de uitslaapkamer?

Meer informatie over 'Medisch Centrum Best' is te vinden op www.theatervandeklucht.nl. Meer informatie over de voorstelling in Winterswijk is te vinden op www.theaterdestorm.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant