Skopein Wivoc D1 pakt de winst. Foto:PR
Skopein Wivoc D1 pakt de winst. Foto:PR

4-0 winst voor Skopein Wivoc D1

WINTERSWIJK - Zaterdag 9 februari stond Vollverijs op het programma van de Winterswijkse volleybaldames. Een middenmoter in de competitie. De vorige wedstrijd tegen Vollverijs wist Skopein Wivoc D1 5 punten binnen te slepen. Dat lukte ook deze keer.

De wedstrijd begon met wat opstartproblemen voor Skopein Wivoc D1, waardoor ze tot halverwege de set gelijk op gingen. De knop ging echter om. Minder slordigheden, betere pass en er werd goed en hard aangevallen. De eerste 'fireball' was voor Lotte Schonewille. Wat een prachtige bal rechtdoor, snoeihard op de 4 meterlijn. Daar had Vollverijs niet van terug, met 25-20 was de eerste set binnen.
De tweede set werd er door de Winterswijkse dames degelijk gespeeld. Af en toe kwam Volleverijs wat dichterbij, waardoor er weer net iets harder gewerkt moest worden om weer een voorsprong te pakken. Esmé Schreurs had deze set een mooi lange serve reeks. Zij mocht zes keer achtereen serveren. Met 25-21 werd deze set gewonnen.
Ook de derde en vierde set was dit patroon zichtbaar. Met uitslagen van 25-18 en 25-17 hebben de dames van trainer Wilhelm de Ruiter laten zien dat Skopein Wivoc D1 vandaag de sterkste was.
Donderdag staat de wedstrijd tussen koploper Longa D1 en Skopein Wivoc D1 op het programma. Aanvang: 20.30 uur.

Meer berichten