C-Jongens pakken punten in eigen huis
C-Jongens pakken punten in eigen huis Foto: HCW

HCW C-Jongens spelen prima pot tegen de Stormvogels

Algemeen

WINTERSWIJK - De jongens van HCW moesten zondag spelen tegen de Stormvogels uit Haaksbergen. Nadat ze een beetje wakker werden, speelden ze een prima wedstrijd. Vooral verdedigend maakten HCW het de tegenstander erg lastig, waardoor ze zelf snel konden scoren.

Met de rust had HCW dan ook een riante voorsprong van 12-3. Voor de tweede helft kregen ze opdrachten en werden spelers op andere posities gezet. Dat was soms wel lastig waardoor de tegenstander wat vaker kon scoren, maar er werden ook hele mooie aanvallen uitgespeeld. De eindstand was 20- 09 voor HCW.
Overige uitslagen: HCW E1-Jeugd – Pacelli E1 4-15, HCW E2-Jeugd – HV Erix E1 4-21, HCW D1-Jeugd – Brummen 6-15, HCW C-Meiden – HV Havana 28-2, HCW B-Jongens – Duiven 15-24, HCW Dames 2 – Reflex 10-13, Stevo DS3 - HCW Dames 1 14-16. Verslagen op: www.hcw.nl.