Afbeelding

3-1 overwinning voor Skopein Wivoc D1

Algemeen

3-1 overwinning voor Skopein Wivoc D1

WINTERSWIJK - Afgelopen zaterdag, vroeg in de middag, stonden de Winterswijkse dames klaar voor de wedstrijd tegen DIOS D1 in Dinxperlo. DIOS staat onderaan op de ranglijst, waarbij het gevaar is dat je niet eigen spelletje kunt spelen. DIOS is echter een ploeg met zeer veel aanvalskracht, een team wat Skopein Wivoc D1 wel ligt.

De 1e set liep gesmeerd en werd er lekker gespeeld. Skopein Wivoc D1 deed waar ze goed in was. Ze maakten veel punten. De 1e set was snel gewonnen. De pass lag goed, waardoor Marijn Ros, als spelverdeelster, de ballen goed kon verdelen. De 2e en 3e set verliep niet veel anders dan de 1e. In de 2e set was men af en toe het enthousiasme kwijt, waardoor DIOS weer een aantal punten kon scoren. Bij een achterstand van 7-11 kwam Marijn Ros aan serve. Mede door een goede serve (7x), kwam de sfeer en het enthousiasme terug in het team. Opvallend deze wedstrijd, waren de veelal goed en hard geplaatste ballen van Madelon van den Berg. Op aanwijzingen en tips van de coaches voerden alle speelsters van Skopein Wivoc D1 de opdracht, van de hoeken zoeken, goed uit. Skopein Wivoc D1 zette door en zo wonnen zij de 2e én de 3e set.
De vierde set ging gelijk op, maar bij set- en matchpoint voor Skopein Wivoc D1, was er wat onduidelijkheid, waardoor de Winterswijkse dames een aantal knullige fouten maakten. Dit zorgde voor een 26-24 winst voor DIOS.
Volgende week speelt Skopein Wivoc D1 thuis om 17:00 uur tegen Vollverijs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant