Jubilaris Ronald van de Wiel en zijn vrouw Bernadette
Jubilaris Ronald van de Wiel en zijn vrouw Bernadette Foto: Wilma Huiskamp

Van de Wiel 40 jaar bij Winterwarm

Algemeen

WINTERSWIJK - Afgelopen vrijdag vierde Ronald van de Wiel zijn 40-jarig dienstverband bij Winterwarm Heating Solutions.

Directeur Bart Looman feliciteerde de jubilaris in een toespraak en beschreef kort zijn loopbaan bij Winterwarm. Op 1 januari 1979 trad Ronald in dienst bij het bedrijf dat toen nog de 'Winterswijkse Verwarmingsindustrie'heette. Destijds had het bedrijf een grote lasafdeling waar de warmtewisselaars voor de luchtverwarmers in elkaar werden gelast. Dat leek Ronald ook wel wat en zo ging hij zich bekwamen in het lassen, met cursussen in TIG-lassen en CO2-lassen.
In 1997 hing hij zijn lasapparaat aan de wilgen en werd heftruck chauffeur voor intern transport. In die hoedanigheid kwam hij veel in het magazijn en daar vond hij zijn huidige functie: magazijnbeheerder. Deze baan past hem volgens directe collega Erik Klaver want Ronald is ordelijk en precies. Hij feliciteerde Ronald namens het personeel en bood hem en zijn vrouw onder meer een mooie gelaserde muurplaat aan met een Knaus-caravan er op. Erop uit trekken met de caravan is namelijk een grote hobby van het echtpaar.
Looman omschreef Ronald als een plichtsgetrouwe, harde werker met altijd goede zin. Hij bedankte hem voor zijn inzet in al die jaren en hoopt dat Ronald de komende jaren nog met veel plezier naar zijn werk zal blijven komen. Het feestje werd voortgezet met een hapje en een drankje.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant