'High' Tea in Bakkerij van Schie

Bovenaan van links naar rechts: Vincent Kolkman, Danique Nijland, Alex Wiggers, Danique Grevers en Lesley ten Dolle. Onderaan van links naar rechts: Joanne te Winkel en Haiko Vreman. Foto: Jorien Klein
Bovenaan van links naar rechts: Vincent Kolkman, Danique Nijland, Alex Wiggers, Danique Grevers en Lesley ten Dolle. Onderaan van links naar rechts: Joanne te Winkel en Haiko Vreman. Foto: Jorien Klein (Foto: )

Toneeluitvoering door COV Henxel

HENXEL - Mevrouw van Schie overtuigt haar man met een briljant idee om de bakkerij nieuw leven in te blazen. High tea party's en een lunchroom. Zij kon natuurlijk niet weten dat Wendy 'high' wel heel letterlijk neemt.

COV Henxel speelt een hilarische klucht over het wel en wee van een bakkerij op zaterdag 26 januari. De voorstelling is te zien in de Emmaschool aan de Vredenseweg en begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.
De spelers zijn: Lesley ten Dolle, Alex Wiggers, Danique Nijland, Haiko Vreman, Vincent Kolkman, Joanne te Winkel en Danique Grevers.
Regie: Jorien Klein, souffleuse: Irene Kolkman.

Entreeprijzen: Leden: 4 euro, niet-leden: 5 euro en jeugd tot en met 18 jaar betaalt 4 euro. Kinderen in de basisschoolleeftijd mogen gratis naar binnen.

Meer berichten