Oane Luisman, Julia Breitkopf, Lara Hallers en Lynn Nijland. Foto: PR Penta Winterswijk
Oane Luisman, Julia Breitkopf, Lara Hallers en Lynn Nijland. Foto: PR Penta Winterswijk Foto: PR Penta Winterswijk

Turnsters Penta Winterswijk presteren goed in Didam

Algemeen

WINTERSWIJK - In de gloednieuwe turnhal in Didam mochten op zaterdag 1 december instap N2 Oane Luisman, pupil 1 N2 Lara Hallers en pupil 2 N2 Julia Breitkopf in de eerste ronde starten. In deze wedstrijd turnden zij hun eerse voorronde in de tweede divisie. Voor Oane was het haar eerste wedstrijd, dus extra spannend. Oane heeft een goede 4-kamp geturnd met mooie oefeningen op rek, balk, vloer en sprong. In hetzelfde groepje turnde Lara, die vanuit de derde divisie is gepromoveerd, een keurige wedstrijd.

In de andere baan turnde Julia. Een klein foutje op balk, verder prima geturnd. Ook op de andere drie toestellen liet Julia zien wat ze waard is. In de einduitslag leverde dit alles het volgende op, Oane werd heel mooi vierde en Lara en Julia legden beide beslag op de vijfde plek.

De tweede ronde was voor senior B turnster Lynn Nijland. Na een lange periode met een slepende voetblessure, is ze weer helemaal op de weg terug. Lynn turnde nog een aangepast programma, behalve op de brug, en bracht dit tot een uitstekend eind. Ze vond zichzelf terug op een prachtige vierde plaats.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant