André ter Braak, Elfriede Gosselink en Bas Bruinewoud toosten op een succesvolle voortzetting van de praktijk. Foto: PR
André ter Braak, Elfriede Gosselink en Bas Bruinewoud toosten op een succesvolle voortzetting van de praktijk. Foto: PR

Nieuwe eigenaar voor fysio- en oefentherapie Den Papendiek

GROENLO - Per 31 december wordt de maatschap Fysio- en oefentherapie Den Papendiek overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Dat betekent dat André ter Braak vervroegd met pensioen gaat, Elfriede Goselink blijft wel werkzaam in de praktijk. André en Elfriede dragen de praktijk met veel plezier en vol vertrouwen over aan Bas Bruinewoud, die al enkele jaren werkzaam is in de praktijk. Zij bedanken de cliënten, medewerkers, relaties en verwijzers uit Groenlo, Beltrum en omstreken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren. Vrijdag 18 januari is er onder het genot van een hapje en drankje een receptie van 16.00 tot 18.00 uur, waar men gelegenheid heeft om afscheid te nemen van André in het gezondheidscentrum Den Papendiek.

Avondopenstelling
Met ingang van januari is de praktijk voor fysio- en oefentherapie Den Papendiek ook in de avonduren open, minimaal 2 avonden per week. Verder zullen de bestaande onderlinge goede contacten tussen de participanten in het gezondheidscentrum worden gecontinueerd en hopelijk geïntensiveerd.

Oefentherapie
Met ingang van januari stopt ook oefentherapeute Katrien Horn met haar werkzaamheden in Groenlo. Voor haar in de plaats komt Yvet Kranen, die zich onder andere gespecialiseerd heeft in psychosomatische klachten. Yvet heeft haar eigen oefentherapiepraktijk in Winterswijk.

Meer berichten