Denise kerkhof. Foto: Peter van Amersfoort
Denise kerkhof. Foto: Peter van Amersfoort

Denise Kerkhof op AAP festival voor Serious Request

Algemeen

AALTEN - Zaterdag 15 december betreedt op het AAP festival voor Serious Request in Café Schiller - behalve Mart Hillen, de AAP allstarband, Marcel Kapteijn (Ten Sharp), Miller & the Tonemachine - ook zangeres Denise Kerkhof het podium betreden.

Denise treedt op met de formatie The Designated Soul Survivors & Downhome Horns. Speciaal voor deze avond zullen Denise Kerkhof en band een Aretha Franklin Tribute verzorgen, dit naar aanleiding van het overlijden, afgelopen jaar, van de soul-legende.
De band bestaat uit Arn Kortooms op bas en backing vocals, Ipo Van Drooge op drums, Ewout Fukkink op keys en Han van den Essenburg gitaar en backing vocals. De zaal kan meezingen met de songs als Rock Steady, Think, Chain of Fools en Natural Woman.
Mart Hillen zal de avond openen; deze gitaarvirtuoos oogst steeds meer erkenning bij zowel pers als publiek.
De zaal bij Oerkroeg Schiller gaat om 19.30 uur open en Mart Hillen zal exact 20.00 uur starten. Kaartjes kosten in voorverkoop 8,50 euro en zijn online te koop via www.oerkroeg.nl of via Facebookpagina AAP festival 2018. Papieren kaartjes zijn te koop bij De Kaplaars en boekhandel Messink & Prinsen in Aalten of Jasper Muziek in Winterswijk. Eventueel nog te verkrijgen tickets aan de avondkassa kosten tien euro. De opbrengst (na aftrek onkosten) gaat naar het goede doel van Serious Request.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant