Ook vorig jaar waren er een flink aantal deelnemers aan de popquiz. Foto: PR
Ook vorig jaar waren er een flink aantal deelnemers aan de popquiz. Foto: PR Foto: pr

Popquiz bij Willinks

Algemeen

WINTERSWIJK - Bij grand café Willinks aan de Wooldstraat in Winterswijk wordt op donderdag 27 december een popquiz gehouden. Om 20.00 uur begint deze eindejaarsquiz. Inloop vanaf 19.30 uur. In deze popquiz worden de deelnemers ondervraagd over de beste en slechtste popmuziek van toen en nu. Met natuurlijk extra aandacht voor de (muzikale) gebeurtenissen in 2018.

De quiz bestaat uit vijf rondes. Men stelt een eigen team van maximaal vier personen samen. Het team vult elke ronde een antwoordformulier in. Iedereen krijgt dezelfde vragen. Alle vragen worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten.
Deelname kost 7,50 euro per team (contant te voldoen op de avond zelf). Teamgrootte: maximaal vier personen per team. Aanmelden kan per mail via popquizwinterswijk@gmail.com. Vermeld in de mail de teamnaam en het aantal personen.

Dag van de Popquiz
Op 27 december is het de landelijke Dag van de Popquiz. Op meer dan vijftig locaties in Nederland wordt er een avondvullende popquiz gehouden. Van Emmen tot Alkmaar en Breda tot Rotterdam doen er verschillende café's, bars, pubs en podia mee.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant