Startbijeenkomst 'Winterswijk onderneemt Duurzaam'

WINTERSWIJK - Op woensdag 21 november vindt in de Mondriaanzaal van Theater De Storm in Winterswijk de startbijeenkomst 'Winterswijk onderneemt Duurzaam' plaats. De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), het officiële programma duurt tot 21.00 uur.

De avond is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Winterswijk die aan de slag willen met energiebesparing en duurzaamheid binnen hun bedrijf. Initiatiefnemers voor deze bijeenkomst zijn de industriële kring OWIN en de andere ondernemersverenigingen, met steun van de gemeente Winterswijk en de provincie Gelderland.

Tijdens deze bijeenkomst geeft gastspreker Maurice Beijck, specialist duurzaam bouwen en actief als Rentmeester 2050, zijn visie op duurzaamheid. "Duurzaamheid is een grote economische kans", aldus Beijk. "Duurzaamheid is niet duur en ook niet ingewikkeld. Het levert juist heel veel op. Innovatie en duurzaamheid gaan hand in hand. Het maakt uw bedrijf toekomstbestendig." Investeren in energiebesparende en energieopwekkende maatregelen is goed voor het bedrijfsresultaat, de concurrentiepositie en een betere wereld. Daarnaast voldoet u daarmee aan de wettelijke verplichtingen voor energiebesparing, die op korte termijn in het kader van de Wet Milieubeheer worden aangescherpt.

Er worden tijdens deze bijeenkomst een aantal gratis DOE-scans en MKB Energy Checkups beschikbaar gesteld, zodat ondernemers kosteloos aan de slag kunnen met energie besparen en duurzaam ondernemen. Er is een beperkt aantal gratis scans beschikbaar, dus zorg dat u erbij bent! Aansluitend op het programma bieden de ondernemersverenigingen u een netwerkborrel aan.

Kijk voor meer informatie op www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl of neem contact op met de ondernemersvereniging. Van tevoren aanmelden wordt bijzonder op prijs gesteld en is mogelijk via info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl of via de ondernemersvereniging.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten