Foto:

Jubilerend VuurFestival pakt uit met extra dag feest

Drie dagen feest en veel bekende acts

MEDDO – In het paasweekend zorgt de organisatie van VuurFestival in 2019 voor de tiende keer voor een bruisend weekend. Dit jaar voor het eerst drie dagen feest om het tienjarig jubileum uitbundig te vieren. Tijdens dit weekend wordt groot uitgepakt om voor iedereen een mooi weekend neer te zetten met veel bekende artiesten.

De voorbereidingen voor het VuurFestival zijn al maanden bezig. Stichting VuurFestival heeft een nieuwe uitstraling met een nieuw logo gekregen. Het terrein zal nog mooier worden aangekleed. Lilian Schurink zegt: ''Doordat we nu drie dagen feest hebben, kunnen we voor meerdere doelgroepen een aantrekkelijk programma aanbieden met artiesten die zij leuk vinden.'' De vrijdagavond, de toegevoegde avond, is vooral op de jongere doelgroep gericht. De zaterdagavond is voor de iets ouderen bedoeld zijn, maar uiteraard zijn hier jongeren ook van harte welkom. De zondag is, net als voorheen, voor de hele familie, met een veelzijdig programma voor jong en oud.

Rowwen Hèze Niemand minder dan Rowwen Hèze komt op zaterdag 20 april naar het VuurFestival. Deze band is begonnen als Engelstalig bandje in de Peel, maar is – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. Rowwen Hèze heeft al op grote festivals gestaan als Pinkpop, Zwarte Cross, Lowlands, Concert at Sea en zal dit jaar ook VuurFestival op hun lijstje bij kunnen schrijven. "Het was lastig een goeie headliner te vinden omdat we met ons evenement in het theaterseizoen vallen'' Aldus Remco Elferink. "Zo zijn we ook met Bløf, Di-rect en nog vele andere bands bezig geweest. Des te trotser zijn we dat we toch deze topband naar Winterswijk hebben weten te halen!"

Er is nog méér Naast Rowwen Hèze komen er nog meer bekende artiesten naar VuurFestival in 2019. Noreen Zieverink: ''Via Facebook zullen we donderdag 15 november het volledige programma bekend maken. We hebben er lang over nagedacht en zijn ontzettend trots op onze line-up.' De kaartverkoop start 24 november om 18:00 uur met 'early bird'-acties. Roy Heesen: "We bieden dit jaar ook drie-dagen kaarten aan voor een gereduceerd tarief. Daarnaast verwachten we dat de kaartverkoop direct al hard van start zal gaan, dus we raden aan om vroegtijdig de tickets veilig te stellen." Meer over het tienjarig jubileum van het VuurFestival en de kaartverkoop is te vinden op de website of op Facebook.


www.vuurfestival.nl

facebook.com/VuurFestival

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten