Vrijwilligers helpen alleenstaande moeder bij inrichten babykamer. Foto: PR
Vrijwilligers helpen alleenstaande moeder bij inrichten babykamer. Foto: PR (Foto: Present Winterswijk)

Vrouwen toveren kale ruimte om in babykamer

WINTERSWIJK - Vier vrouwen die elkaar kennen via het netwerk ‘Achterhoek in bedrijf’ hebben op woensdagmiddag 31 oktober samen met flexvrijwilliger Gerrit van Present een babykamer geschilderd en ingericht. De vrouwen kwamen in actie om een alleenstaande moeder van een te vroeg geboren baby en kindje van twee te helpen. De moeder heeft geen netwerk in Winterswijk en weinig financiële middelen. De reactie van de vrouwen na afloop: “We hebben allemaal een fijne en goede middag gehad. Het blijft me bij dat we met vier vrouwen een kale kamer tot een mooie babykamer hebben omgetoverd.”

De vrouwen hebben samen de babykamer gesaust, een kast geschilderd en de babykamer ingericht. Flexvrijwilliger Gerrit hielp hen met het in elkaar zetten van de spullen, het boren van gaten en het maken van planken in de kast. Het broertje van de baby kreeg eveneens een bed en leuke spullen voor in zijn kamer. Hun moeder was na afloop heel erg blij met het mooie resultaat.

Wie het ook leuk lijkt om zich als groep in te zetten en op deze manier een unieke ontmoeting te beleven en andere mensen te helpen, kan informeren bij Present Winterswijk naar de mogelijkheden.


www.presentwinterswijk.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten