Foto:

Vrijwilligerspunt

WINTERSWIJK - Deze week heeft het Vrijwilligerspunt weer een paar leuke vacatures. Ook is er aandacht voor de Vrijwilligersbeurs die in december weer wordt gehouden. Wie interesse in één van de vrijwilligersfuncties heeft of wie nieuwsgierig is naar andere vacatures, of wie als organisatie graag wil deelnemen aan de Vrijwilligersbeurs, kan contact opnemen met het Vrijwilligerspunt via info@vpwinterswijk.nl of 0543 200 026 of kijken op de website www.vpwinterswijk.nl. Tijdens het spreekuur langskomen kan ook, elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Taalvrijwilliger Bibliotheek
Elke maandagavond organiseert de bibliotheek in Winterswijk samen met het Graafschap College en Estinea een ontmoeting voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Tijdens deze avonden leren zij op een leuke manier beter te lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. De bibliotheek zoekt vrijwilligers om deze avonden te begeleiden.

Natuurwerkdag KNNV
Op 24 november houdt de KNNV weer een natuurwerkdag. Dit keer wordt er gewerkt in het Nonnenven. De gehele dag duurt van 9.30 tot ongeveer 15.00 uur, maar als je slechts een paar uur wilt helpen, dan ben je ook van harte welkom. Voor gereedschap wordt gezorgd.

Bestuurder elektrocar en medewerker Grand Café
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé is op zoek naar meerdere vrijwilligers. Allereerst zoeken zij mensen die kunnen helpen in het Grand Café de Pelkwijk. Het is belangrijk dat je klantvriendelijk en goed ter been bent. Tevens zoekt Marga Klompé een vrijwilliger die de elektrocar kan besturen en op woensdagmiddag ritjes met bewoners kan maken in Winterswijk. De vrijwilliger moet in het bezit zijn van een rijbewijs.

Vrijwilligersbeurs
Op vrijdag 7 december is er weer een Vrijwilligersbeurs. Wie benieuwd is naar wat voor vrijwilligerswerk er wordt aangeboden in Winterswijk, of wie wel vrijwilligerswerk wil gaan doen, maar niet zo goed weet wat precies, is welkom op de Vrijwilligersbeurs. Tijdens deze beurs stellen organisaties zich voor en kan iedereen zich laten informeren over het vrijwilligerswerk dat er is. Ook kan iedereen zich aanmelden voor vrijwilligerswerk. De beurs wordt op 7 december van 15.00 uur tot 18.30 uur gehouden in het WUh-gebouw (voormalige SNS-bank) aan de Torenstraat 9.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten