Prijsvraag van WDV kan DamZ damset opleveren

WINTERSWIJK - Dit jaar zijn DamZ damsets in omloop gebracht voor de doelgroep 6 tot 12 jaar. Dit zijn magnetische dambordjes waarbij de schijven bewaard kunnen worden in het opvouwbare bord. De DamZ damset is daardoor ideaal voor gebruik thuis, in de klas of op vakantie.

WDV houdt een prijsvraag waarbij deze damsets te winnen zijn. Meedoen is eenvoudig. Wie zo'n damset wil winnen, moet (één van) onderstaande vragen beantwoorden, met een motivatie, en insturen naar de WDV. De eerste vraag is: 'waarom zou je graag een damset willen ontvangen? (kan ook voor iemand anders of organisatie zijn)'. De tweede vraag luidt: 'welke (jeugd)activiteit zou WDV volgens jou moeten organiseren en waarom?'. Een derde mogelijkheid is zelf een reden te bedenken waarom je één of meer sets wil winnen.
De DamZ damsets zullen verdeeld worden onder de reacties met de beste motivatie. Insturen kan via mail (damclubwinterswijk@outlook.com) of door te reageren op het bericht op de facebookpagina van de WDV. De winnaars van de damsets zullen begin november bepaald worden.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten