Aan de slag met smartphone of tablet

WINTERSWIJK - Voor iedereen die een smartphone of tablet bezit, maar eigenlijk niet weet hoe je hiermee om moet gaan, biedt de Bibliotheek Oost-Achterhoek een beginnerscursus aan in de Bibliotheek Winterswijk. Een nieuwe cyclus van deze cursus start op donderdag 8 november.

Tijdens de cursus wordt op een rustige wijze uitleg gegeven over het apparaat: hoe zet je het aan en uit, hoe pas je de instellingen aan, hoe maak je een foto en hoe werkt het versturen van een foto. Maar ook is er aandacht voor het aanmaken van accounts en wachtwoorden.

Elke deelnemer krijgt één op één les en in 6 lessen van ongeveer een uur kan men het apparaat leren gebruiken. De lessen worden begeleid door vrijwilligers. Voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek is de cursus gratis. Voor niet leden kost de cursus 60 euro. Het lidmaatschap van de Bibliotheek kost overigens 52 euro per jaar.

Er worden drie cyclussen van zes lessen verzorgd door de vrijwilligers. De data zijn: 8, 15, 22 en 29 november, 6 en 13 december. Inschrijven kan voor twee tijdstippen: 9.30 tot 10.30 uur en 10.30 tot 11.30 uur. Aanmelden is mogelijk bij het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (088-0062929). De deelnemers krijgen na aanmelding meer informatie.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten