Afbeelding

Gonemo 2 elimineert AZSV 4

Algemeen

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van het vierde team Gonemo hebben samen met de reserves van AZSV uit Aalten een mooie pot zaalvoetbal neergelegd. Maar liefst veertien treffers werden gescoord, waarbij de uitslag in het voordeel viel van de Winterswijkers: 8-6.

Gonemo had in de eerste doorgang reeds de helft van de productie op zak. Met een 4-0 voorsprong via doelpunten van Antoine Johannis, Abdel El Jadouni (2) en Adem Sahin gingen de gastheren de rust in.

AZSV scoorde direct na de pauze tegen, echter Gonemo schroefde het tempo op en liep uit naar 7-1. Daniel Slotboom, Adem Sahin en Jozua Johannis troffen daarbij doel. De Aaltenaren leken verslagen, maar het wedstrijdbeeld veranderde zienderogen.

Automatische piloot
Gonemo voer op zogenaamde automatische piloot en werd gemakzuchtig, terwijl de bezoekers een laatste krachtsinspanning eruit persten om terug te komen. Daardoor ontstond er min of meer een gevecht, want ondanks het feit dat Abdel El Jadouni de achtste treffer van Gonemo op zijn naam schreef, bleef AZSV strijdbaar.

De Aaltenaren maakten het halve dozijn vol en daar bleef het uiteindelijk bij. In een leuke, sportieve en vooral attractieve wedstrijd elimineerde Gonemo de reserves van AZSV, 8-6.