Advertorial

Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel?

Twijfel je over de toekomst van jullie relatie? Of maak je je zorgen over je kind en/of je gezin?
Systeemtherapie bij SamenAlleen kan bij diverse vragen en problemen hulp bieden.

Afgelopen zomer ben ik gestart met mijn eigen praktijk: SamenAlleen. Mijn naam is Rianne Roes.
Ik woon met mijn gezin in Winterswijk. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de universiteit in Nijmegen.
Vervolgens heb ik gewerkt in de jeugdzorg en in het onderwijs.
Na een aantal jaar ben ik me verder gaan specialiseren en heb ik de opleiding tot systeemtherapeut (relatie- en gezinstherapeut) afgerond
en ben ik ook als zodanig aan de slag gegaan. En sinds kort werk ik dus voor mezelf.

Als systeemtherapeut kijk ik naar de bredere context van gedrag. Ik richt me tijdens de gesprekken op de manier waarop er met elkaar omgegaan en gecommuniceerd wordt.
Tijdens de therapie probeer ik samen met jou/jullie te begrijpen hoe de problemen zijn ontstaan en in stand worden gehouden.
Van daaruit ontstaan nieuwe inzichten en nieuw perspectief, waardoor je oude patronen kunt doorbreken.

Je kunt bij mij terecht met allerlei soorten vragen en problemen. Denk hierbij aan: het steeds maken van dezelfde ruzie, een scheiding, willen gaan samenwonen, burn-out klachten, opvoedvragen, zingevingsvragen, de komst van een kindje, het verwerken van een nare ervaring enz.

Vind je het belangrijk dat je hulpvraag in zijn gehele context bekeken en besproken wordt en dat er niet met een beschuldigende vinger gewezen wordt? Dan is therapie binnen mijn praktijk wellicht interessant voor jou/jullie. Wacht niet te lang met hulp zoeken. Ook bij kleine problemen kan een systeemtherapeut vaak meer betekenen dan je wellicht denkt.

Ik heb ruime ervaring met het bieden van individuele-, gezins- en relatietherapie. Dit in combinatie met mijn jarenlange ervaring in het (speciaal) onderwijs, maakt mij een veelzijdige therapeut die goed af kan stemmen op een aanpak die het beste bij jou/jullie past. Voor meer informatie over mij en mijn praktijk kun je mijn website bezoeken: www.samenalleen.com.
En neem voor vragen of het maken van een afspraak contact met me op: rianneroes@samenalleen.com of 06-23972636

Meer berichten