Het heren-3 team van Skopein Wivoc. Foto: PR
Het heren-3 team van Skopein Wivoc. Foto: PR

Skopein Wivoc heren 3 wint eerste duel

Algemeen

WINTERSWIJK - Het derde herenteam van de Winterwijkse volleybalvereniging Skopein Wivoc is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. De uitwedstrijd tegen het eerste (en enige) herenteam van Loil werd met 1-3 gewonnen en leverde direct vier punten op.

Vol goede moed vertrok het team naar Loil. Zonder Mark Frenken, die een romantisch weekendje weg had gepland naar het land van Bartje. Gastspeler Niels Bentsink ging mee om de aanval op mid te versterken. Na een wat stroeve start (enige miscommunicatie, kleine zaal) won Skopein Wivoc de eerste set toch nog ruim: 16-25. Aan het begin van de tweede set namen de Winterswijkers direct afstand, en ook deze set werd gewonnen, met 17-25.
De derde set startte niet lekker. De achterstand die daardoor ontstond kon niet meer worden ingelopen en de set ging met 25-21 verloren. De tegenstander dacht dat het tij gekeerd was en begon vol goede moed aan de vierde set maar na een opslagsessie van Niels Bentsink was het eigenlijk al beslist. Het werd uiteindelijk 14-25 en daarmee een 1-3 zege voor de Winterswijkse volleyballers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant