Foto eerste proefles
Foto eerste proefles "Buiten Actief". Foto: PR Foto: Petra Meerman

Lessen Buiten Actief zijn leuk

Algemeen

WINTERSWIJK - Volop enthousiasme bij de deelnemers aan twee proeflessen van 'Buiten Actief' in Winterswijk, op de maandagen 17 en 24 september. Ze vonden de lessen leuk.

“Buiten Actief” is een sportgroep voor 60-plussers die graag willen bewegen. De lessen worden gegeven op de velden van FC Winterswijk. Tijdens een les worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij ook materialen gebruikt worden, zoals hoepels, ballen en gewichten. Er wordt een uur gesport, waarbij deelnemers op hun eigen niveau mee kunnen doen. Na de les wordt er koffie/ thee gedronken in het horecagedeelte van zwembad Jaspers.
Nu de proeflessen zo'n succes waren gaat Buiten Actief door. De lessen worden gegeven op maandag van 9 tot 10 uur. Deelnemers kunnen iedere week instromen. De eerste les is gratis, daarna kan er een twaalflessenkaart gekocht worden voor 20 euro. Een losse les kan ook, dat kost 2 euro.
Wie mee wil doen kan gewoon op maandagmorgen naar FC Winterswijk aan de Jaspersweg 5 komen. Meer informatie is op te vragen via e-mail: petra@zwembad-jaspers.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant