Present zoekt maatschappelijke trainees

WINTERSWIJK - Een grote kans voor mensen tussen de 15 en 28 jaar die hun talenten willen ontwikkelen en zich willen inzetten voor een betere samenleving. Die wordt geboden door Jong Present, een van de proeftuinen van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd van de rijksoverheid. Present Winterswijk is op zoek naar twee trainees voor het Kerstengel-project: een parttime traject gedurende drie tot zes maanden.

Jong Present, de maatschappelijke diensttijd van Present, biedt deelnemers een unieke mogelijkheid om meer te ontdekken over de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. In een speciaal op maat gemaakt traineeship doen zij in korte tijd een waardevolle werkervaring op in de maatschappelijke hulpverlening en armoedebestrijding. Ervaringen in leiderschap en projectmanagement die hun cv verrijken. Daarnaast bouwen zij aan hun professionele netwerk met veel waardevolle contacten.
Present zet haar netwerk, werkwijze en expertise speciaal voor de trainees in om aan de slag te gaan voor en met kwetsbare mensen. Zij leren te werken in teamverband en wat er allemaal komt kijken bij complexe hulptrajecten. Daarnaast krijgen zij niet alleen een breder beeld van de Nederlands samenleving maar ook van grote maatschappelijke vraagstukken. Voor werkgevers een grote plus.
Wie zijn of haar talenten voor Jong Present wil inzetten moet voor zaterdag 22 september reageren via info@presentwinterswijk.nl. Dat mailadres is ook bestemd voor vragen. Meer informatie ook op de website.

www.presentwinterswijk.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten