Budocentrum verkoopt loten

WINTERSWIJK - Leden van het Budocentrum Winterswijk komen vanaf zaterdag 15 september langs de deur om loten van de Grote Club Actie te verkopen.

De opbrengst van afgelopen jaar is gebruikt voor onder meer gordijnen in de kantine en extra oefenmateriaal zoals de grondladder en gymballen. De opbrengst van dit jaar is bestemd voor de aanschaf van een paar nieuwe tenten voor het zomerkamp ter vervanging van de oudste tenten. Ook wil het Budocentrum voor het regulier onderhoud aan de dakgoten (bladvrij maken) een steigertje aanschaffen, zodat dit veilig kan worden uitgevoerd door de nieuwe gebouwcommissie.
Om te voorkomen dat de jeugdleden twee keer langs de deuren moeten met veel geld of loten op zak, worden de loten alleen via automatische incasso verkocht. Ze kosten 3 euro per stuk, en hiervan gaat maar liefst 80 procent (2,40 euro) naar de club. De lotnummers staan op de afschrijving van de bankrekening.
Op 12 december is de trekking. Vanaf 13 december staat de uitslag op clubactie.nl en worden de winnende lotnummers in de huis-aan-huisbladen bekendgemaakt.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten