De medewerkers van de gemeente Winterswijk in hun nieuwe tenue. Op de foto (vierde van rechts) ook Ester Konings, de ontwerpster van de dameskleding. Foto: PR
De medewerkers van de gemeente Winterswijk in hun nieuwe tenue. Op de foto (vierde van rechts) ook Ester Konings, de ontwerpster van de dameskleding. Foto: PR (Foto: )

Bedrijfskleding heeft nieuwe look met Winterswijks tintje

WINTERSWIJK - De teams receptie, burgerzaken en facilitair van de gemeente Winterswijk hebben nieuwe bedrijfskleding. De kleding werd donderdagmorgen gepresenteerd.

Winterswijks ontwerp
De Winterswijkse modeontwerper Ester Konings-Peters van S-ter fashion en design tekent voor het ontwerp van de dameskleding. De mannelijke collega's zijn in een nieuw pak gestoken door Van Ommen MannenMode uit Winterswijk. Hun kleding is eigentijds en smaakvol, en sluit prima aan bij de ontwerpen voor de dames.

De kledinglijn heeft als hoofdkleur blauw. Het ontwerp voor de jurken en shirts is echt uniek en speciaal voor de gemeente Winterswijk ontworpen. Items als de hazewindhond, Jacobskerk, beschermd dorpsgezicht en Mondriaan geven de collectie een echte Winterswijkse look.

"Deze teams vormen het visitekaartje van onze gemeente. En daar hoort passende kleding met een juiste uitstraling bij. Dit ontwerp met herkenbare elementen uit Winterswijk zorgt voor een perfecte uitstraling", legt burgemeester Bengevoord uit. "Ik ben er trots op dat we dit samen met Winterswijkse ondernemers hebben kunnen doen."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden