Kinderkledingmarkt in Oeding

OEDING - Al jaren wordt in Oeding (D) de 'Kinderkleidermarkt' georganiseerd. Het tweede weekeinde in september vindt de herfst- en wintereditie plaats in de Jakobihalle (naast de K&K en Aldi, aan de Pfarrer-Becker-Straße 11 in Oeding). Hiervoor nodigt de organisatie dit jaar ook graag alle geïnteresseerden uit Nederland uit, die gebruikte kleding en andere gebruikte kinderspullen willen kopen of verkopen. Op vrijdag begint de kinderkledingmarkt met een voorverkoop voor zwangere vrouwen van 17.30 tot 18.00 uur. Aansluitend zal de verkoop beginnen voor alle geïnteresseerden, van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 8 september gaat de verkoop verder vanaf 08.00 uur en sluiten de deuren om 9.30 uur. Een eigen tas is bij het shoppen niet toegestaan; men ontvangt bij binnenkomst een tas van de organisatie.

Tijdens dit weekeinde worden de meest uiteenlopende gebruikte kinderspullen verkocht. Van kleding van maat 56 tot 176, maar ook sportkleding en schoenen, en gebruikt speelgoed, gebruikte auto- en fietsstoeltjes, gebruikte kinderfietsen en nog veel meer, uiteraard alleen indien deze in een goede staat verkeren. Wie interesse heeft om kinderkleding en/of overige gebruikte kinderspullen te verkopen, kan dinsdag 21 augustus vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur bij Verena Gosling, tel. 00-49-2862-588897 of Anne Valtwies, tel: 00-49-2862-588228 een klantnummer aanvragen. Wie geen klantnummer heeft, kan ook niets aanbieden. De klantnummers zijn in aantal beperkt.

Verkopers bepalen zelf de verkoopprijs. Van de opbrengst van de verkochte artikelen wordt tien procent ingehouden; dat wordt gedoneerd aan een goed doel, dat wordt gekozen door de organisatoren.

Het aanleveren van de te verkopen spullen is op vrijdag 7 september, tussen 8 en 13 uur. Alles moet worden voorzien van het klantnummer, de maat en de prijs. Een etiket of sticker is hiervoor zeer praktisch. Het aandeel in opbrengst en de niet spullen moeten worden opgehaald op zaterdag 8 september tussen 14.00 en 14.30 uur.

Door het aanvragen van het klantnummer verklaart de verkoper akkoord te gaan met alle voorwaarden die zijn gesteld door de organisatie. Wie vragen heeft over de voorwaarden, kan deze dus het beste stellen voor het accepteren van een klantnummer.


Facebook-pagina: Kinderkleidermarkt Oeding

Meer berichten