Piet Mondriaan, Zeegezicht, 1909, Collectie Gemeentemuseum Den Haag. Foto: PR
Piet Mondriaan, Zeegezicht, 1909, Collectie Gemeentemuseum Den Haag. Foto: PR

Naar zee met museum Villa Mondriaan

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zondag 30 september verzorgt museum Villa Mondriaan een excursie naar Den Haag. Museum Villa Mondriaan neemt zijn Vrienden en andere geïnteresseerden mee naar het Gemeentemuseum, het strand en museum Beelden aan Zee. Het vertrek is om 09.00 uur bij theater De Storm, terug is men rond 20.30 uur. De kosten zijn 27,50 euro per persoon. Aanmelden kan via info@villamondriaan.nl.

Naar aanleiding van de nieuwe Vriendencampagne, die onlangs werd gelanceerd, gaat museum Villa Mondriaan de komende tijd meer activiteiten organiseren voor zijn Vrienden. Op zondag 30 september vindt daarom het eerste Vriendenuitje plaats met als thema 'Aan zee'. Zo wordt er onder andere de tentoonstelling 'Aan zee' in het Gemeentemuseum Den Haag bezocht. Museum Villa Mondriaan werkt voor zijn tentoonstellingen altijd nauw samen met het Gemeentemuseum en neemt daarom graag de Vrienden mee naar het Haagse museum. Binnen de hernieuwe Vriendencampagne zijn nieuwe vrienden ook erg belangrijk, daarom zijn potentiële vrienden en andere geïnteresseerden ook van harte welkom om zich aan te melden voor het uitstapje naar Den Haag.

Naast het gezamenlijke bezoek aan het Gemeentemuseum is er tijdens het Vriendenuitje de mogelijkheid om in de middag op eigen gelegenheid naar het Haagse strand te gaan of een bezoek te brengen aan museum Beelden aan Zee. Deelname aan het Vriendenuitje kost 27,50 euro per persoon. Bij het bedrag zitten de busreis, entree met rondleiding in het Gemeentemuseum en de kop koffie bij aankomst inbegrepen. Introducees zijn welkom. Om deel te nemen aan het Vriendenuitje dient men zich aan te melden via info@villamondriaan.nl of telefonisch via 0543-515400.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant