Succes voor WR&PC-leden

Algemeen

WINTERSWIJK - WR&PC-leden namen deel aan wedstrijden op diverse plaatsen.

Zo was er in Dinxperlo een dressuurwedstrijd waar Franne Wolterink met Dino Gomell aan de start kwam in de klasse L1. Ze behaalde daar mooie punten in twee proeven wat haar tevens twee eerste prijzen opleverde. Marly Aarnink startte op dezelfde wedstrijd in de klasse B-dressuur en nam haar pony Infinity mee. Ook zij reed twee eerste prijzen bij elkaar met 200 en 204 punten. Liza Aarnink kwam met Gaudi aan start, ook in de klasse B en behaalde een tweede en derde prijs met respectievelijk 197 en 185 punten.

Marly Aarnink had nog een joker achter de hand. Zij nam haar paard Wall Street mee naar Vragender en behaalde een eerste prijs in het B-springen en een tweede prijs in het L-springen.
Roos van der Hoek reed naar Ruurlo met haar pony Trust Me om een rondje te rijden in de klasse L2. Dit deden ze goed genoeg, want het leverde het stel 207 en 200,5 punten op. Dat was waardig genoeg voor twee eerste prijzen.
Tessa Delger reed wat verder met de trailer en haar nieuwe aanwinst Odonkor S. Ze startten in Schijndel. Ze mochten gelijk in de klasse M1 dressuur starten en reden 190,5 punt bij elkaar wat hen een eerste prijs opleverde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant