Jared Grant. Foto: PR
Jared Grant. Foto: PR

Jared Grant and Band bij de Smaakmakers

Algemeen

WINTERSWIJK - Als afsluiter van de braderie hebben de Smaakmakers voor vrijdag 3 augustus een echte topartiest weten te strikken. Aan de noordzijde van de Markt zal Jared Grant met zijn band de voetjes van de vloer krijgen. De deelnemer aan The Voice of Holland is de laatste jaren gegroeid en een echte rasartiest gebleken.

Wie de muziek van Jared Grant hoort, hoort de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren '70 en de vroege 80's. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared een geheel eigen sound ontwikkeld, die niet onopgemerkt is gebleven. Grant stond op poppodia als 013, Bird, Grounds en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eilza Doolittle een nummer op de nationale radio. Zijn optredens zijn energiek en het swingt de pan uit.

De avond begint om 19.45 uur met Jared in een kleine en intieme setting. De tweede set is met zijn elfkoppige band; dan speelt hij zijn eigen nummers. De derde en laatste set is opnieuw met zijn voltallige band en blazers zijn en dan komen alle beste soul-, funk- en discohits voorbij. In de pauzes zal DJ Robin Sparx het feestje compleet maken. Net als voorgaande jaren is ook dit jaar de toegang gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant