Boris
Boris

Zwart-witjes vermist en gevonden

Algemeen

WINTERSWIJK - Aan de Misterweg wordt kater Boris vermist, hij is een gecastreerde kater van twee jaar oud, zwart/wit, heeft een witte snuit met een klein zwart vlekje op de neus, een witte borst en drie witte poten, linksachter heeft hij een wit voetje, hij draagt een bandje en is gechipt.

Kater Hummel (foto midden) wordt vermist in Meddo, op de Steggemansweg, hij is een geheel zwarte kater van 14 jaar oud en draagt waarschijnlijk nog zijn rode bandje met kokertje eraan. Op de Kattenbergweg worden twee katten vermist, moeder en dochter, ze lijken veel op elkaar, zijn zwart/wit met een witte snuit/bek/borst en poten , Moeder Blaasje is vijf jaar oud, dochter Droopy (foto rechts) is drie jaar oud, beide hebben ze een knipje uit het oor.

Poes Izzy (foto links) wordt vermist in de Keizersdwarsweg, ze is een poesje van een jaar oud, zwart/wit, heeft een witte bef doorlopend naar de kin, witte snorharen, voor witte teentjes en achter halve witte laarsjes, ze is klein en tenger. In de Eelinkstraat is een geheel zwarte kater gevonden, hij is gecastreerd en mist wat (hoek)tanden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.
                        

Izzy
Hummel
Droopy

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant