Pubquiz Juniorkamer

Algemeen

WINTERSWIJK - JCI Oost-Achterhoek, beter bekend als de Junior Kamer, houdt na groot succes van voorgaande edities ook in de zomer van 2018 weer de JCI Pubquiz met uitdagende vragen in verschillende categorieën op zaterdag 23 juni bij Restaurant De Zwaan in Winterswijk.

Vanaf 20.00 uur zijn teams van maximaal drie personen welkom. De JCI Pubquiz start om 20.30 uur. Teams bestaande uit collega's, vrienden, bekenden of familie mogen hun hersenen laten kraken over verschillende Pubquiz vragen waarbij het ook om gezelligheid draait. De kosten bedragen 10 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief twee drankjes per persoon en een aantal hapjes. Deelnemers kunnen die avond contant betalen.
Vanwege de beperkte ruimte is aanmelden noodzakelijk; dat kan door te mailen met teamnaam en leden via pubquiz@jcioa.nl voor 21 juni .
JCI Oost-Achterhoek is een mooie mix van een groep jonge, ondernemende en enthousiaste mensen uit de gemeentes Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten die zich als vereniging richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant