Het team van HEMA Winterswijk is dolblij met de uitverkiezing. Foto: PR
Het team van HEMA Winterswijk is dolblij met de uitverkiezing. Foto: PR
video

HEMA Winterswijk beste HEMA-winkel van Nederland

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zaterdag 26 mei werd HEMA Winterswijk uitgeroepen tot Beste HEMA van Nederland. Dat gebeurde op een groot feest in de Efteling. 1350 medewerkers uit 48 genomineerde winkels in Nederland, Belgie en Luxemburg waren uitgenodigd voor het grote eindfeest.

Matthijs Scheuten van Hema Winterswijk vertelt: "Zaterdag na sluitingstijd van de winkel zijn wij opgehaald per bus en feestelijk onthaald door directie en senior- en regiomanagers in de Efteling. Daar konden wij gebruik maken van een aantal eettentjes en attracties die speciaal voor ons waren geopend. Tijdens de grote eindshow in het Efteling theater, gepresenteerd door Nicolette Kluijver zijn de winnaars feestelijk bekend gemaakt. Het afgelopen jaar hebben wij door het vervullen van opdrachten punten verzameld. Daarbij werden wij ook verrast met een bezoek van directie en management. Tijdens dit bezoek werden wij beoordeeld op onderdelen als klantvriendelijkheid en winkel uiterlijk. Deze beoordeling in combinatie met de behaalde punten bepaalden de winnaar. Wij zijn met het gehele team super trots op deze prestatie, waarvoor wij keihard hebben gewerkt. Een echte waardering voor ons werk. Daarnaast hebben wij genoten van een fantastisch eindfeest en hebben we op de terugreis in de bus nog twee uur doorgefeest."
Uiteraard gaat Hema Winterswijk dit uitgebreid vieren met de klanten die deze hele week kunnen profiteren van leuke acties.

Video: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant