Gelderse ouderen zingen mee met Cor Bakker & vrienden

Algemeen

REGIO - Zondag 3 juni organiseert Stichting Vier het leven een feestelijke matinee speciaal voor Gelderse ouderen in Het Musiater in Zevenaar. Cor Bakker, ambassadeur van Vier het Leven, en zijn vrienden verzorgen de voorstelling. Chansonnier Philippe Elan en zanger Gerard Alderliefste brengen de allermooiste, leukste en bekendste liedjes ten gehore van o.a. Jacques Brel, Wim Sonneveld, Drs P. en Ramses Shaffy. Dit alles wordt op onnavolgbare wijze begeleid en gepresenteerd door pianist Cor Bakker. Uiteraard wordt de zaal ook uitgenodigd om het zeer bekende repertoire mee te zingen.

Niet alleen het Musiater maar bijna alle Gelderse theaters worden regelmatig bezocht door Vier het Leven. Zodra ouderen (65+) een voorstelling reserveren via de stichting, wordt er gezorgd voor vervoer, een 1e rangs ticket, consumpties en begeleiding. In het theater staat een gereserveerde tafel klaar met koffie of thee en in de pauze of na de voorstelling staat er een drankje klaar. Na afloop brengen de vrijwilligers de deelnemers weer veilig naar huis.

Bij Vier het Leven geniet je samen met andere theaterliefhebbers van een voorstelling en het geregel van een uitje geef je uit handen aan mensen die het fijn vinden iets voor een ander te betekenen. In Gelderland is de stichting bijna in alle regio's actief. Elke regio heeft een eigen programma dat gratis en vrijblijvend is aan te vragen via www.4hetleven.nl of 035-5245156 (op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant