Open huis bij Boogie Woogie. Foto: Heino Wonnink
Open huis bij Boogie Woogie. Foto: Heino Wonnink

Boogie Woogie zet deuren open tijdens Open Huis in Winterswijk

WINTERSWIJK - Op zaterdag 26 mei zet Boogie Woogie Cultuurcentrum van 13.00 tot 16.00 uur de deuren wagenwijd open voor publiek. Het Open Huis vindt plaats in de hoofdvestiging aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. Tijdens het Open Huis zijn er openbare lessen en kan iedereen instrumenten uitproberen, een zangles meemaken of dansen. Ook verzorgen verschillende popbands optredens bij de ingang van Boogie Woogie. De entree van het Open Huis is gratis en iedereen is van harte welkom.

Workshop trompet/bugel
Nieuw onderdeel van het Open Huis is de workshop rond een specifiek instrument. Dit jaar is er voor gekozen om trompet en bugel in de schijnwerpers te zetten. De workshop wordt geleid door Tonnie Kievits, solotrompettist bij het Gelders Orkest en hoofdvakdocent aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Meer gevorderde leerlingen/ muzikanten kunnen zich hiervoor tot en met 23 mei opgeven via harry@boogiewoogie.nl. Deelname is gratis.

Ook in Aalten en Lichtenvoorde
Voorafgaand aan het Open Huis in Winterswijk wordt dit jaar gestart met een inloopavond in de gemeenten Aalten en Oost Gelre. Potentiële leerlingen krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van muzieklessen. In Lichtenvoorde: woensdag 16 mei van 18.30 tot 19.30 uur in de dependance van Boogie Woogie, Patronaatsstraat 29. In Aalten: donderdag 17 mei van 18.30 tot 19.30 uur bij De Hofnar, Polstraat 7.

Boogie Woogie Cultuurcentrum
Boogie Woogie is hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek, met name in Aalten, Oost-Gelre en Winterswijk. Boogie Woogie biedt onderwijs op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst.

Tijdens het Open Huis en de inloopavonden is er informatie beschikbaar over het cursusaanbod van Boogie Woogie. Ook diverse muziekverenigingen zijn aanwezig om informatie te verstrekken aan toekomstige leerlingen.

Meer berichten