Werkcafé Winterswijk helpt baanzoekers

WINTERSWIJK - Voor werkzoekenden kan het lastig zijn de juiste baan te vinden. Werkcafé Winterswijk helpt hen op donderdag 17 mei met een speciale bijeenkomst bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61.

Het begint voor werkzoekenden al vaak met de wirwar aan plekken waar vacatures vindbaar zijn. Online is er van alles te vinden, er zijn bureau's die banen aanbieden en er wordt vaak gezegd dat het vinden van een baan via een bekende goed werkt. Maar hoe hou je het overzicht en waar kun jij je het beste op richten? Bianca ten Pas, ervaren recruiter en loopbaanadviseur (en oprichter van Werkcafé Winterswijk) helpt tijdens deze thema-avond de juiste methode te vinden. Onderwerpen als 'waar vind ik de vacatures?', 'hoe werken uitzend- en detacheringsbureau's?' en 'hoe word ik gevonden door werkgevers', worden besproken. Uiteraard is er ruimte om specifieke vragen per situatie te stellen.
De bijeenkomst begint om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via werkcafewinterswijk@gmail.com of de website. De entree is gratis.

www. werkcafewinterswijk.nl

Meer berichten