Een impressie van de braderie van 2015. Foto: PR
Een impressie van de braderie van 2015. Foto: PR Foto: PR

Turkse braderie

Algemeen

WINTERSWIJK – Donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei van 9:00 tot 20:00 uur vindt de feestelijke succesvolle Turkse braderie/open dag aan de Tuberweg 4 in Winterswijk plaats.

De Turkse sociale culturele vereniging in Winterswijk telt ongeveer 90 leden. Via de braderie komen zij graag in contact met andere Winterswijkers. Het nieuwe verenigingsgebouw is erg geschikt om mensen bij elkaar te laten komen. Zij vinden het ook prettig om de Nederlandse mensen kennis te laten maken met hun cultuur.

Bezoekers krijgen gelegenheid om het verenigingsgebouw te bezichtigen met zijn gebedsruimte. De leden van de vereniging beantwoorden ook heel graag de vragen over hun cultuur en geloof. Tussen 9.00 uur en 20.00 uur zullen er weer talloze kraampjes opgesteld staan die bediend worden door de leden van de vereniging. Het aanbod is erg gevarieerd: veel etenswaren en lekkernijen, en andere typisch Turkse dingen. De Turkse muziek kan natuurlijk niet ontbreken op zo'n dag.

De Turkse vereniging hoopt dat deze 'Kermes' (Turkse woord voor braderie) wederom succesvol wordt. Voor de kinderen zijn er ook een aantal activiteiten te doen op de dag zelf, waaronder een draaimolen en springkussen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant