Herdenkingsconcert 'Het is over...'

Algemeen

WINTERSWIJK - In Theater de Storm is er op vrijdag 4 mei vanaf 21.00 uur het Herdenkingsconcert 'Het is over...'

De entreeprijs bedraagt 12,50 euro tot met 11 jaar 5 euro. Op 4 mei staan we, naast de herdenking aan de slachtoffers van WO II, natuurlijk ook stil bij allen die in de afgelopen jaren hun leven hebben gegeven voor de vrijheid van alle mensen op deze wereld. In dit herdenkingsconcert van Rutger de Vries, getiteld 'Het is over…', staan de nabestaanden centraal. Nabestaanden die achterblijven met een leegte, omdat hun ouders zijn omgekomen, dierbaren zijn ontvallen of zelfs hun kinderen zijn verloren…

Hiervoor heeft Rutger een prachtig herdenkingsconcert georganiseerd met een breed scala aan muziek, waarbij de teksten van de liederen bewust gekozen worden voor deze gelegenheid. Hierbij wordt hij begeleid door zijn vaste pianist Dennis Weelink op vleugel. Naast Dennis werkt Rutger dit jaar samen met Jeugdtheater Harlekijn, Mathanja Kornelissen - Ten Dam, Anne Claire Huis in 't Veld en Merel Geerdink.

De eenvoud en minimalistische opzet van dit concert geeft de bezoekers de ruimte geven tot een intense beleving van alle liederen. Zo kan het publiek liederen verwachten van Marco Borsato, Mathilde Santing, Paul de leeuw, Sam Smith en vele anderen. Ieder lied met een eigen boodschap, maar uiteindelijk een overeenkomst. Als je iemand verliest die je dierbaar is zorg dan voor rust in je gevoel en geest. Alleen op deze manier kan men ruimte maken voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant